Skijanje.hr

04.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sljeme ponovo u radu. Golte i Kranjska Gora riješili probleme

Sljemensko skijalište nakon dva dana prekida rada zbog zasnježavanja ponovno u radu. U Sloveniji se situacija malo stabilizirala.

Sa Sljemena poručuju kako se od sutra ponovno nastavlja sezona. Dva dana sljemenski su topovi dodatno zasnježivali skijalište te će od sutra u radu ponovno biti Crveni i Bijeli spust. Sa Sljemena napominju kako su u usporedbi s prošlom sezonom i dalje snižene cijene ski karata. Tako jednodnevna ski karta za odrasle radnim danom stoji 50 kn, a vikendom 70 kn, dok djeca do 15 godina i umirovljenici imaju besplatnu skijanje.

U Sloveniji je situacija također malo bolja. Kranjska Gora još je jučer upogonila žičare, a Golte su popravile ispad električne energije to normalno rade. Cerkno i Kope još uvijek rješavaju probleme uzrokovane lošim vremenom tijekom vikenda. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 706871
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr