14.03.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

U nedjelju 18.03. kraj skijaške sezone na Sljemenu

Preostala su još četiri dana skijanja i bordanja na Sljemenu. Osim toga na raspolaganju je još jedno noćno skijanje. Svi koji vole proljetno skijanje neka svakako budu na Sljemenu sljedećih nekoliko dana.

U četvrtak 15.03. će tako na rasporedu biti posljednje noćno skijanje u ovoj sezoni. Cijena karte za noćno skijanje iznosi 60 kn, dok je za djecu do 15 godina starosti cijena 30 kn. Radno vrijeme skijališta je od 09 do 16 sati te u četvrtak još i od 19 do 22 sata. 

Budući da je došlo do naglog topljenja snijega pretpostavlja se da od sljedećeg tjedna više neće biti dovoljno snijega za sigurno skijanje i bordanje. 

U službenom priopćenju za javnost Podružnica za upravljanje sportskim objektima Zagrebačkog holdinga iskoristila je priliku zahvaliti se na razumijevanju svim posjetiteljima skijaških staza, koji su zbog kvara na sjedežnici bili zakinuti za nekoliko dana (tjedana) skijanja na Crvenom odnosno Plavom spustu. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 14. ožujka 2012.   18:43h

  Član od:
  21.02.2012.

  Mjesto:
  Hrvatska, Velika Gorica

  ostaje žal, ali bilo je i dosta lijepih dana, valjda će iduće godine biti bolje...

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4474172
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr