NATJECANJA

»

SKIJANJE

02.01.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: CroSki

 

Snježna kraljica: Crveni spust spreman i u izvrsnom stanju

Staza na Sljemenu potpuno je spremna za ženski i muški slalom Svjetskog kupa 4. i 6. siječnja.

Sukladno izjavi vođe natjecanja Rena Fleissa, staza na Crvenom spustu je u izvrsnom stanju, dovoljno tvrda, niti previše ledena niti previše mekana, upravo po ukusu najboljih svjetskih skijašica i skijaša.

"U slučaju da tijekom večeri i noći padne novi snijeg, organizatori će ga bez većih problema očistiti sa staze", istaknuo je Fleiss.

U tijeku su posljednji kozmetički radovi na stazi i oko nje, kako bi do sutra ujutro sve bilo spremno za treninge te za postavljanje staze za ženski slalom.

Crveni spust obišli su danas hrvatski novinari, fotografi i snimatelji, koji su prvi imali priliku spustiti se niz stazu na kojoj će u petak i nedjelju snage odmjeravati najbolji slalomašice i slalomaši svijeta te skijaške legende.

Sedam skijašica i skijaša branit će, inače, boje Hrvatske na ovogodišnjoj Snježnoj kraljici.

U ženskom slalomu 4. siječnja nastupit će Sofija Novoselić i Andrea Komšić. Muški slalom na Sljemenu 6. siječnja, uz najboljeg hrvatskog skijaša Ivicu Kostelića, vozit će i Dalibor Šamšal, Istok Rodeš, Matej Vidović te Filip Zubčić.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 231337
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr