SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

23.11.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Kronplatz uranio

Tjedan dana ranije od planiranog kreće skijaška sezona 2012/13 na Kronplatzu.

Marljivi Talijani su već pripremili nekoliko staza na Kronplatzu, pa će pretpremijerno otvaranje ovo popularno skijalište doživjeti već u subotu, 24. studenog. Snijega ima do 25 cm, a u pogonu će biti pet kabinskih žičara i staze Pramstall, Seewiese, Olang 2, Furcia 9 i Pre da Peres. Još će trebati pričekati neko vrijeme da se za skijaše srede noviteti za sezonu 2012/13, kao što su staza Lorenzi i varijanta staze Ried.

Dobre vijesti stižu i iz susjednog Sesta gdje će za vikend biti otvorene dvije staze, Girardelli i Signaue. U Cortini d'Ampezzo na predjelu Faloria od 22. studenog su otvorene staze Tondi i Ovest, a kraljica talijanskih zimskih odmora broji do 30 cm snijega na svojim padinama.

Livigno je, nakon sporadičnog rada tijekom tekućeg mjeseca, od 22. studenog otvoren i za prva dva dana časti sve skijaše besplatnim skijanjem. Otvorene su tek tri žičare, Carosello 3000, Baby-Lac Salin i Federia, a uskoro će uslijediti i otvaranje većeg dijela skijališta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 549395
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr