SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

01.06.2015.      

Autor: Skijanje.hr
Foto
: Goran Vukelić, arhiva Skijanje.hr

 

U radu talijanski Passo Stelvio

Ovoga vikenda otvoren je talijanski Passo Stelvio, koji je prvi dan otvaranja dočekao i s nekoliko centimetara novog snijega.

Među ostalim značajnijim ledenjacima, a na kojima je još uvijek moguće skijanje, je austrijski Kaunertal, koji u vršnim dijelovima broji oko 150 cm snijega i u radu je još do kraja ovog tjedna. Čak 260 cm snijega ima na Stubaiu, na kojem još uvijek radi 7 skijaških žičara, a kraj sezone očekuje u isto vrijeme kao i Kaunertal.

Ne treba previše spominjati kako je u radu i Hintertux gletscher, koji jedini nikada ne zatvara svoje staze. Na Hintertuxu je prošli tjedan pao novi snijeg i ukupno ga na vrhu ima čak 270 cm. Mölltaler gletscher ima redovni godišnji remont te se ponovo otvara 20.06, dok je u Švicarskoj skijanje moguće jedino u Zermattu. Tamo su u radu dvije skijaške staze, s ukupno četiri skijaške žičare, dok je susjedni Saas Fee zatvoren zbog godišnjeg remonta te se otvara u prvoj polovini ljeta. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 04. lipnja 2015.   15:43h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Stubai radi do 3.07.!

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 7373
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr