SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

04.04.2014.      

Autor: Goran Vukelić 

U Italiji se i dalje skija, ponegdje i besplatno

Dobri snježni uvjeti prolongirali termin zatvaranja pojedinih skijališta. Promotur časti skijaše 12. i 13. travnja.

Iz Italije stižu dobre vijesti za skijaše. Pojedina skijališta iz sastava Dolomiti Superskija nastavit će s radom do uskršnjih blagdana, a neka i dulje. Zasluga je to dobrih snježnih uvjeta zbog čega će svi željni snijega dobiti dodatnu priliku za uživanje na skijama ili boardu.

Do 21. travnja tako ostaju otvoreni Kronplatz, Marmolada, Alta Pusteria, Gitschberg-Jochtal, do 25. travnja će raditi Val di Fiemme, a sve do 1. svibnja Cortina d'Ampezzo. Kronplatz i Cortina mjere preko 1,5 m snijega na vrhu skijališta, u Val di Fiemmeu ga je gotovo metar više, dok ga na Marmoladi ima i preko 3 m! Treba napomenuti da je prosječno otvoreno oko 50-60% skijaških žičara.

Još bliže Hrvatskoj, na skijalištima grupacije Promotur, moći će se 12. i 13. travnja skijati besplatno! Dovoljno je doći na kasu ureda za prodaju skijaških karata i zatražiti besplatnu kartu za uživanje u posljednja dva dana rada Promoturovih skijališta. Tarvisio, Forni di Sopra, Ravascletto i Piancavallo će biti zatvoreni sljedećeg tjedna od ponedjeljka do petka da bi se otvorili za spomenuti posljednji vikend skijanja. Sella Nevea ostaje otvorena svakodnevno sve do 27. travnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4743955
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr