SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

19.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

40 godina Dolomiti Superskija, 40 eura popusta na skipass

Kraj sezone donosi pogodnosti onima koje žele iskoristiti proljetno skijanje.

U petak, 20. ožujka, stiže proljeće, no to nipošto ne znači da je sa skijanjem gotovo. Dapače, duljii dani, ugodne temperature i dobra pripremljenost staza čine proljetno skijanje za znalce poželjnijim od onog zimskog. Popodne ostaje vremena za bicikliranje, šetnje ili roštiljanje u dolini, pa je šteta ne iskoristiti neku od akcija kojom na skijalištima žele privući posljednji val skijaša.

Kompleks 12 talijanskih skijališta, popularni Dolomiti Superski tako daruje popust od 40 eura na skijaške karte kupljene za period od 3. do 12. travnja. Uvjet je da se kupi karta za minimalno četiri dana, a zadnji dan za kupnju je 9. travnja. Popustom se obilježava 40. rođendan ovog skijaškog kompleksa u Dolomitima.

Inače, u sustavu Dolomiti Superskija su još uvijek otvorene praktički sve staze i žičare, snijega na skijalištima ima preko metra, a sezona bi na većini trebala potrajati do 12. travnja. Ističe se Cortina d'Ampezzo koja tradicionalno kasnije zatvara žičare, a ove bi godine to trebala učiniti tek 3. svibnja.

Što se tiče nama bliskih Promoturovih skijališta, sva osim Forni di Sopra radi u praktički punom pogonu. Snijega je na skijalištima u prosjeku oko 60-80 cm, a debljinom pokrivača porednjači Sella Nevea s gotovo 2 m snijega.

Prognoza za narednih nekoliko dana najavljuje većinom stabilno i sunčano vrijeme, s prolaznim naoblačenjem i padalinama u subotu poslijepodne. Sve obećava dobru zabavu na snijegu, pa je šteta to i ne iskoristiti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4721298
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr