14.03.2011.      

Photo: Goran Razić

 

Ivica bez spusta u Lenzerheideu

Na završnici FIS Svjetskog kupa, koja se održava ovaj tjedan u Lenzerheideu (SUI), od strane stručnog tima Hrvatskog skijaškog saveza odlučeno je da Ivica Kostelić ne vozi trening kao ni utrku spusta.

Ivica Kostelić će se koncentrirati na discipline gdje još konkurira za mali Kristalni globus te će tako sutra i prekosutra trenirati slalom i superveleslalom.

Za sada je u planu da Ivica Kostelić osim slaloma i superveleslaloma vozi još i veleslalom kao i team event koji je na rasporedu u nedjelju.

Ivica Kostelić se danas nakon jučerašnjeg putovanja iz Osla odmara, a sutra će intenzivno trenirati slalom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 260741
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr