30.03.2010.      

Autor: Goran RazićPhoto: Luza.si  

Luža Contest i ove godine na Krvavcu

Luža Contest, koji se već petu godinu za redom održava na Krvavcu, i ove godine će privući brojne gledatelje. Ako ste željni adrenalina, vješti na skijama ili snowboardu i nije vam se problem smočiti pred brojnim gledateljima, još se stignete prijaviti.

-.--.-Sve popularniji Luža Contest održat će se u subotu 03.04.2010. na skijalištu Krvavec, točnije na predjelu "Plaža". Podsjetimo, riječ je o zanimljivom sportsko-zabavnom događaju, gdje je cilj na skijama ili snowboardu, uz odgovarajući zalet, prijeći napravljeni bazen i pri tome ne upasti u njega, a istovremeno prikazati neku ludoriju, akrobaciju ili vratolomiju. Iako su najzanimljiviji natjecatelji upravo oni kojima to ne pođe za rukom, zabava je zagarantirana u svakom pogledu.

Luža Contest održava se petu godinu za redom i postao je tradicionalan događaj uoči samog kraja sezone skijanja. Prijave za nastup su završene, no preostalih 30 mjesta moguće je popuniti na sami dan natjecanja na licu mjesta. Prijava stoji 20 Eura, a potrebno se prijaviti najkasnije do 11 sati.

Svi detalji dostupni su na stranici Luža Contest 005.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 443042
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr