24.12.2010.      

 

Sljeme kreće na "Štefanje"

Skijaški rekreativci grada Zagreba i okolice svakako će se razveseliti zbog činjenice da ih prvo ovosezonsko skijanje čeka - već na prvi postbožićni dan.

Sukladno informacijama koje prenosi Drago Žiljak, rukovoditelj skijališta na Sljemenu, Crveni spust, uz rad i trosjedežnice, svoja vrata za građanstvo otvara u nedjelju, 26. prosinca.

Skijaška podloga od 60 cm debljine snježnog pokrivača na Crvenom spustu stradala je malo, doduše, uslijed posljednje "južine". Te je na vodećoj sljemenskoj stazi sada oko 40 cm snijega. No, kako su sve potrebne dozvole dobijene, a vremenska je prognoza ne samo za božićni vikend nego i nadalje povoljna, prvom skijaškom danu za građanstvo ne stoji više ništa na putu.

-.--.-


Povoljna vremenska prognoza djelatnicima na Sljemenu opet će omogućiti i dodatno zasnježivanje Crvenog spusta, no prvenstveni fokus snježnih topova bit će na Činovničkoj livadi. Na Sljemenu se, naime, nadaju da bi Činovničku livadu otvorenom za građanstvo mogli držati možda i čitavo vrijeme, pa i za vrijeme trajanja utrka Vip Trofeja Snježne kraljice od 4. do 6. siječnja iduće godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 249249
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr