Skijanje.hr

MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

16.11.2012.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Soči, Krasnaja Poljana; arhiva Sochi2014.com

 

ZOI Soči: Besplatan Wi-Fi pristup - manje ograničenja sadržaja

Organizacijski odbor Zimskih olimpijskih igara u Sočiju izvijestio je o besplatnom Wi-Fi pristupu Internetu za sve akreditirane medijske predstavnike.

Po prvi puta u povijesti, za ZOI u Sočiju, fotografi, novinari, i njihove matične kuće, neće morati postavljati nikakva ograničenja u protoku informacija prema javnosti u vlastitim zemljama. Na vjerujemo veliku radost krajnjih konzumenata sadržaja za sve akreditirane medijske predstavnike u Sočiju će, naime,  jednostavno rečeno, za medijske predstavnike biti osiguran besplatan pristup Internetu kako s olimpijskih borilišta, tako i sa svih ključnih točaka na i oko samih Igara. 

Ova informacija prezentirana je predstavnicima najutjecajnijih globalnih medija pozvanih na tzv. World Press Briefing (WPB), a kojega su organizatori ZOI u Sočiju organizirali u prvoj polovini ovog mjeseca u Sočiju. Inače, ZOI u Sočiju u akreditacijskom planu imaju za samo praćenje Igara planiranih 2.800 akreditacija što za novinare, što za fotografe među kojima bi se, sukladno preliminarnim službenim informacijama, iznova trebao naći i foto-objektiv Skijanje.hr-a.

Sveukupno je u planu 86 natjecanja za medalje uz sudjelovanje 6.700 natjecatelja i sportskih dužnosnika iz 85 zemalja svijeta. Oko tri milijarde gledatelja Igre bi trebalo pratiti putem TV ekrana, a za nesmetano odvijanje Igara planirana je i pomoć oko 25.000 volontera. Brojna sportska borilišta već su itekako u svojim testnim fazama. Dok se, unatoč manjim zapinjanjima, do početka Igara svakako očekuje i pravovremeno završavanje radova na svoj izvornim planovima planiranoj popratnoj infrastrukturi.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8312581
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr