NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.02.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: FIS Alpine

 

ZOI Soči, SG (ž) - najava utrke

Središnji vikend Zimskih olimpijskih igara u Sočiju rezerviran je za superveleslalome. Subota za onaj skijašica.

Ritam utrka ZOI u Sočiju neumorno ide dalje. Te već sutra donosi novu podjelu odličja kod skijašica, sada već u trećoj disciplini - superveleslalomu.

Sama utrka na rasporedu je od 11:00 sati lokalno (8:00 sati po hrv. vremenu, HTV 2), uz postavku Floriana Winklera (AUT) te 50 skijašica iz 25 zemalja prijavljenih za start na utrci.

2.100 metara točna je dužina staze "Olympic Super G-a" za dame u sklopu "Rosa Khutor" skijaškog centra u Sočiju. A ovo je ujedno i posljednja utrka ženskog dijela programa bez hrvatskog sudjelovanja, budući da nas već u veleslalomu i slalomu očekuju nastupi Sofije Novoselić i Andree Komšić.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 112806
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr