Skijanje.hr

08.08.2008.      

Autor: Matija Kralj 

A. Pärson: "Jednostavno uživati u skijanju"

U razgovoru za FIS Newsflash švedska skijaška zvijezda podijelila nekoliko razmišljanja vezanih uz predstojeću skijašku sezonu.

Promjena marke skija, prelazak sa Salomona na Head, rad na određenim promjenama u tehnici skijanja te novi trener za brze discipline najveće su promjene u skijaškom životu Anje Pärson. Od svih tih promjena Šveđanka očekuje nove impulse u svojoj uspjesima prebogatoj skijaškoj karijeri, a nekada najveća sportska protivnica hrvatske skijaške "perjanice" Janice Kostelić nimalo manje značajno potom još i dodaje:

"Prošle sam se sezone, priznajem, borila s problemima motivacije za natjecateljsko skijanje. No u ovome trenutku, nakon najnovijih promjena koje su se dogodile, zaključila sam kako je za mene najvažnije da svakoga dana jednostavno u skijanju iznova počnem uživati. Pa ćemo vidjeti što će mi to onda u konačnici i donijeti..."

Gore navedeno svakako zvuči dobro, osobito kada dolazi iz usta djevojke koja je iako je, prvenstveno sačuvana od teških ozljeda, u skijanju već osvojila sve što se osvojiti moglo, očito spremna i na jedan novi iskorak u svojoj skijaškoj karijeri.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3131077
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr