28.04.2010.      

Autor: Matija Kralj 

Anja Paerson ipak još jednu sezonu

Iako je najavljivala da će olimpijska sezona 2009/10. biti ujedno i posljednja u njenoj aktivnoj skijaškoj karijeri, Anja Paerson karijeru je odlučila produžiti za još jednu sezonu.

"Imala sam prelijepo proljeće, i stvarima sam pristupila opušteno. Odradila sam razgovore s matičnim skijaškim savezom, i svim drugim stranama zainteresiranima po pitanju moje karijere. U konačnici, sve su stvari sjele na svoje mjesto. Osjećam motivaciju, i inspiraciju da svoju skijašku karijeru nastavim i u idućoj sezoni.

-.-Skijanje.hr-.-

Osnovni cilj mi je zlatna medalja na Svjetskom prvenstvu u Garmisch-Partenkirchenu. A dobar dio mojeg fokusa bit će na brzim disciplinama. U idućim tjednima i mjesecima nastavit ću s radom na treninzima, testiranju opreme... Jako sam sretna što sam odlučila nastaviti skijati još jednu sezonu", povodom donošenja svoje najsvježije odluke izjavila je najveća švedska skijašica svih vremena.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 297230
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr