07.12.2007.      

Autor: Goran Razić 

Anja Pärson ponovo najbolja švedska sportašica

Anja Pärson postala je prva sportašica u povijesti koja je dvije godine za redom proglašena švedskom najboljom sportašicom godine.

Nagradu za najbolju sportašicu i sportaša godine na izmaku, svake godine dodjeljuje poznati švedski list Svenska Dagbladet. Iako još uvijek u procesu konačnog oporavka od ozljede i operacije iz 2006. g., Anja Pärson i dalje ne odustaje od ponovnog vraćanja među najbolje skijašice svijeta. Glavni razlog ponovnog dobivanja glasova za ovu prestižnu nagradu su zasigurno četiri osvojene medalje s posljednjeg Svjetskog prvenstva u alpskom skijanju.

Iako su se svi već polako naviknuli na Svjetski kup bez nekad neprikosnovene Janice Kostelić, Anja Pärson još jednom priznaje kako joj iznimno nedostaju njihovi spektakularni dvoboji. No vjerujemo kako će i bez Janice dvoboj Marlies Schild i Anje Pärson učestalo zamjenjivati i troboj, u kojem bi jednu od glavnih rola mogla igrati i sve bolja Ana Jelušić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 589809
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr