Skijanje.hr

07.09.2007.      

Autor: Matija Kralj 

Anja Pärson u društvu Švicarki

Aktualna trostruka svjetska skijaška prvakinja dio priprema za novu sezonu odlučila iznova odraditi u društvu švicarskih skijašica.

Određeni broj zajedničkih treninga sa Švicarkama Anja Pärson odradila je i uoči prošle sezone, a ovoga puta ona se na treningu na švicarskim ledenjacima Zermatt i Saas Fee pridružiti odlučila švicarskim specijalisticama za brze discipline.

Anjini treninzi i nadalje se odvijaju pod budnim okom njenog oca i trenera Andersa koji je, nakon određenih ozbiljnih dvojbi prvenstveno financijske prirode, ovog ljeta ipak odlučio za tri godine produžiti suradnju sa Švedskim skijaškim savezom te će tako i nadalje nastaviti svoj uspješni trenerski rad kako s Anjom, tako i s ostatkom švedske ženske skijaške reprezentacije.

Potpisivanje trogodišnjeg ugovora poklapa se, inače, točno i s određenim najavama Anje Pärson o mogućem povlačenju sa skijaških staza nakon ZOI u Vancouveru 2010. godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3131762
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr