06.12.2010.      

 

Fischer test na Kronplatzu 10. i 11.12.

Sljedećeg vikenda, 10. i 11.12.2010. na Kronplatzu će se održati Fischer test skija. Svi Hrvati koji se zateknu na skijalištu moći će besplatno isprobati nove modele skija za sezonu 10/11.

Jedan od tradicionalnih hrvatskih skijaških openinga na Kronplatzu održava se narednog vikenda na ovom popularnom južnotirolskom skijalištu u organizaciji mnogih hrvatskih agencija. Kako bi vikend bio još bogatiji pobrinuo se zastupnik Fischera za Hrvatsku.

Besplatni Fischer test skija namijenjen je isključivo Hrvatima koji će skijati na Kronplatzu. Sve što je potrebno je da se zainteresirani pojave između 09 i 15 sati na vrhu skijališta (kod zvona, nap.a.) s nekim osobnim dokumentom i moći će isprobati neke od novih modela skija. 

Na raspolaganju će biti modeli C-Line (RC, SC, Progressor 10+, Motive, Zephyr) koji će biti posebno izloženi. Osim njih, moći će se testirati i modeli iz redovne kolekcije (natjecateljski RC4 Wordlcup SL s rupom, RC4 Worldcup SC i RC, Superrace, Progressor serija 9+, 8+, 7+, Viron serija, ženski modeli, Motive serija). Isprobajte skije i uživajte u odličnim snježnim uvjetima.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245871
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr