08.07.2007.      

Autor: Matija KraljIzvor, photo: Cro Ski 

Hrvatske ski reprezentacije na snijegu Zermatta

Hrvatske skijaške reprezentativke i reprezentativci u subotu su otputovali na snježne pripreme na ledenjak iznad švicarskog Zermatta, gdje su danas potom odmah već odradili i svoj prvi trening.

Na pripremama su svi članovi A, B i C skijaških reprezentacija, s izuzetkom Ane Jelušić, koja se nalazi na ljetnom studiju u SAD-u i direktno će 18. kolovoza 2007. iz SAD-a krenuti put snježnih priprema u Argentinu, te ozlijeđene Matee Ferk, a koja će u ponedjeljak biti operirana kod dr. Miroslava Hašpla.

Ivica Kostelić pripremama u Švicarskoj priključuje se u četvrtak, po završetku ciklusa kondicijskih priprema na Mljetu.

Naši reprezentativci na Zermattu će boraviti do 21. srpnja 2007., a trenirat će slalom, veleslalom i super-G.

Prema informacijama sa Zermatta, prvog dana po dolasku hrvatske natjecateljice i natjecatelje na tom su švicarskom ledenjaku dočekali odlični snježni uvjeti, a posebno ugodno iznenađenje priredila im je i uistinu velika količina snijega koju su ondje zatekli, te koja je u ovom trenutku osjetno veća u odnosu na isto razdoblje u prošlim godinama.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 200418
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr