Skijanje.hr

17.04.2011.      

Photo: Goran Razić

 

Ivica Kostelić put Mölltala

Ivica Kostelić nakon nekoliko je dana odmora te nakon ispunjenih obaveza vezanih uz fakultet danas napustio Zagreb i uputio se sa svojom ekipom na pripreme na snijegu.

Odredište Ivice Kostelića i njegove ekipe je ledenjak Mölltal (AUT), gdje će Ivica nastaviti s treninzima na snijegu za novu sezonu. Nakon 10 dana provedenih na Mölltalu, Ivica i njegov tim će se preseliti na Hintertux ledenjak (također AUT) te ondje nastaviti s treninzima.

Ivica Kostelić i njegov tim na Mölltalu te Hintertuxu boravit će slijedećih mjesec dana, nakon čega početkom 6. mjeseca Ivica Kostelić odlazi na trotjedni odmor na Mljet.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1385480
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr