Skijanje.hr

26.11.2008.      

Autor: Goran Razić

Mario Ilieia
Photo: Jahorina, 26.11. u 12 h

 

Jahorina i Bjelašnica za vikend pokreću žičare

Bosansko - hercegovačka skijališta kreću u novu sezonu u pravim zimskim uvjetima. Prve staze otvaraju dva najveća i najpopularnija skijališta - Jahorina i Bjelašnica.

Na Jahorini je trenutno 50 cm snijega, a temperatura se kreće oko -5°C. Skijaške žičare kreću u rad već u petak 28.11.2008., a taj dan bit će besplatna ski karta za sve posjetitelje. Subotu i nedjelju cijena karte iznosit će 10 eura i bit će jedinstvena za sve (djeca i odrasli).

Bjelašnica također otvara vrata svojim gostima za vikend 29. i 30.11., dok na Kupresu još uvijek nema dovoljno snijega za otvaranje staza. Vlašić užurbano priprema svoje skijaške staze no odluka o otvaranju još uvijek nije donesena. Termin otvaranja na Vlašiću bi mogao biti poznat već sutra.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3215405
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr