Skijanje.hr

07.04.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

L. Gut na Rossignolu, M. Sandell na Fischeru

Dvoje mladih skijaša zamijenilo Atomic novim dobavljačima.

Kao i na kraju svake sezone, počeo je period u kojem skijaši testiraju opremu i biraju nove dobavljače. Prvi koji su se odlučili za promjenu su Lara Gut i Marcus Sandell.

Lara Gut (naslovna) je prekinula sedmogodišnju vjernost Atomicu i potpisala trogodišnji ugovor s Rossignolom. Francuski će proizvođač Švicarki dostavljati skije i vezove, dok će pancerice osiguravati Lange. Otac Pauli je tražio jakog sponzora koji će moći financijski popratiti troškove privatne ekipe koja okružuje Laru, dok je Rossignol bio u potrazi za jakim imenom koje se može uključiti u borbu za pobjedu u ukupnom poretku.

Marcus Sandell također odlazi s Atomica. Mladi finski skijaš je prešao u Fischerov tabor gdje ga već čekaju sunarodnjaci Kalle Pallander s kojim će dijeliti servisera te Tanja Poutiainen. Fischer će Sandellu dobavljati skije, vezove i pancerice.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3152567
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr