09.06.2015.      

 

Leona Popović uspješno putem oporavka

Nakon pada na treningu u Austriji, tijekom kojeg je zadobila frakturu potkoljenične kosti, naša A skijaška reprezentativka se uspješno oporavlja.

Prvi dio rehabilitacije, sukladno informacijama iz Hrvatske skijaške reprezentacije, Leona je započela u bolnici u Austriji, gdje je i operirana, a nastavak rehabilitacije je uslijedio u Zagrebu kod dr. Nataše Desnice.

Leona je krenula i s laganim treninzima, kako bi čim manje izgubila na snazi. Sljedeći tjedan će biti pet tjedana od operacije te će nakon kontrole liječnika biti poznat daljnji tijek rehabilitacije trenutno najbolje hrvatske skijašice. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4477047
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr