NATJECANJA

»

SKIJANJE

03.01.2015.      

Autor: Matija Kralj 

Leona, Saša, Iva i Matilda: "Spremne smo!"

Leona Popović, Saša Tršinski, Iva Mišak i Matilda Šola zdrave su i spremne za nastup na sutrašnjem slalomu na Sljemenu.

"Jako sam zadovoljna ostvarenim u Sjevernoj Americi. Stvari su se odlično rasplele i uspjela sam bitno spustiti FIS bodove, pogotovo u slalomu. Imali smo puno utrka, u dobroj sam formi, a za Sljeme jedini cilj može biti ulazak u drugu vožnju. Poklope li se neke stvari...", riječi su kojima svoj nastup najavljuje 17-godišnja Leona Popović, najmlađa, no i trenutno "prva uzdanica" hrvatskog skijanja za slalom Snježne kraljice.

-.--.-

"Odskijam li kako znam, sa što manje treme, moje bi skijanje moglo biti dovoljno da dođem sasvim blizu 30. Motivira me poziv Hrvatskog skijaškog saveza, ova prilika koja mi je pružena za sutrašnji nastup", dodaje Iva Mišak. U dobar nastup na Sljemenu vjeruju i Saša Tršinski i Matilda Šola. Djevojke će sutra svakako imati bučnu podršku, ne samo svih zagrebačkih i hrvatskih navijača, već posebno svojih navijača iz Mrkoplja i okolice (Leona), Zaboka (Saša), Varaždina (Iva), ali zasigurno i Hercegovine (Matilda).

Djevojke su vrlo zadovoljne stanjem Crvenog spusta, a koji bi i skijašicama s visokim startnim brojevima sutra mogao ponuditi, barem po pitanju stanja staze, "ravnopravnu utakmicu" s onim ponajboljima.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 314128
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr