Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

07.09.2014.      

Autor: Matija Kralj 

CroSki: Pripreme na Zermattu, pridružio se i Ivica

Hrv. alpski skijaški reprezentativci ovih dana odrađuju tradicionalni, rujanski dio skijaških treninga na ledenjaku ponad Zermatta (SUI). U završnici tjedna ondje im se pridružio i Ivica Kostelić.

Rujanske pripreme na ledenjačkom snijegu u Švicarskoj uslijedile su nakon kolovoza, mjeseca kojeg su naše reprezentativke i reprezentativci većinski proveli u radu na tjelesnoj pripremi za novu skijašku sezonu. Ivica Kostelić veći dio rada na kondiciji odradio je na Mljetu, a jedan manji dio potom, uoči odlaska put Švicarske, i u Zagrebu.

Na skijaškim treninzima u Zermattu trenutno su sve članice i članovi alpskih A, B, C i kadetske reprezentacije, s iznimkom Andree Komšić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1651527
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr