11.03.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Lussarissimo u subotu, 12. ožujka, u Tarvisiu

Popularni paralelni veleslalom na stazi Di Prampero.

Staza Di Prampero u Tarvisiu će sutra, 12. ožujka, ugostiti novo izdanje paralelnog veleslaloma Lussarissimo. Start ove atraktivne utrke što se vozi na stazi na kojoj se prošlog vikenda održavao Svjetski kup je zakazan za 9:30. Spust je dugačak 4 kilometra, s visinskom razlikom od 1 kilometra i prosječnom širinom staze od 60 m što omogućava atraktivne paralelne vožnje.

Natjecatelji su podijeljeni u nekoliko kategorija ovisno o stupnju znanja i godinama, a sve do starta su moguće i kasne prijave u ciljnoj ravnini. Zainteresirani mogu zatražiti točno određenog protivnika u svojoj vožnji što je sjajna prilika za sve željne nadmetanja sa svojim (ne)prijateljima.

Osim što će dijeliti nagrade najboljima u sutrašnjoj utrci, Lussarissimo će se bodovati i za kup kojeg uz veleslalom u Tarvisiu čini slična utrka Gardenissima koja se vozi 3. travnja u Val Gardeni.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 15. veljače 2012.   11:30h

    Član od:
    04.12.2006.

    Mjesto:
    Slovenija, Ruše

    Ove godine je u nedelju 18.3.2012 u 9.00......idemo več trču godinu za redom....

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247470
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr