03.01.2010.      

Autori: Goran Razić, Goran Vukelić 

Marc Girardelli najbrža "legenda"

Hypo Zagreb Ski Legends utrka pripala Marcu Girardelliju i Specijalnoj dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri.

Atle Skaardal, Marc Girardelli, Christian Mayer, Peter Müller, Matjaž Vrhovnik, Kristian Ghedina, Bojan Križaj, Janica Kostelić, Jure Košir, Hilde Gerg, Hans Enn, Špela Pretnar. Tako je izgledala lista legendi koja se našla na startu Hypo Zagreb Ski Legends utrke "pojačana" za nezamjenjivog Alberta Tombu koji se ove godine oprobao u ulozi predvozača s kamerom na kacigi.

-.-Skijanje.hr-.-

Bila je to opet predstava puna zabave, smijeha i dobrog raspoloženja uz poneki pad koji je samo dodatno začinio utrku. Mlađi su skijaši startali uz vremenski hendikep kako bi "starci" imali jednake šanse u paralelnom veleslalomu na skraćenom Crvenom spustu.

Janica Kostelić ponovno nije uspjela na "svom" brdu doći do pobjede, zaustavio ju je u polufinalu Kristian Ghedina. Neumoljivi se talijanski spustaš našao tako u finalu, a s druge ga je strane čekao Marc Girardelli. Dvoboj dvojice legendi pripao je naturaliziranom Luksemburžaninu, koji je tako na podiju naslijedio Hansa Enna, prošlogodišnjeg pobjednika.

-.-Skijanje.hr-.-

Pravi je pobjednik ipak Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri kojoj je glavni pokrovitelj utrke uplatio 150.000 kuna. Plemenita je nakana time ispunjena, na zadovoljstvo organizatora, natjecatelja, publike i malih bolesnika.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 181343
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr