06.01.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Goran Razić 

 

Vlasnici 52 medalje u utrci na Sljemenu

Skijaške legende na jednom mjestu u borbi za djecu iz bolnice u Gornjoj Bistri. Šesnaest velikana ponovo će stati pred zagrebačku publiku i pokazati koliko je još natjecateljskog duha u njima.

Kao što smo već najavili legende će nastupiti u parovima Alberto Tomba - Kristian Ghedina, Nika Fleiss - Špela Pretnar, Thomas Sykora - Matjaž Vrhovnik, Tamara McKinney - Janica Kostelić, Peter Mueller - Bojan Križaj, Urška Hrovat - Ana Jelušić, Jure Košir - Hans Enn te Alenka Dovžan - Marc Girardelli. 

Sistem natjecanje je "na ispadanje", a uz odgovarajući "hendikep" ovisno o spolu, godinama i prethodnim rezultatima, dalje će ići samo najbrži. Važno je napomenuti kako je trka humanitarnog karaktera te će se donacija sponzora (DM-a) uputiti bolnici u Gornjoj Bistri koja će dobiti godišnje zalihe higijenskih i kozmetičkih preparata potrebnih za bolesnike. 

Utrka počinje u 17:30 sati, nakon završetka muške utrke Svjetskog kupa. Legende će u paralelnom slalomu ponovo odmjeriti snage nakon dvije godine pauze. Podsjetimo, na prošloj utrci održanoj 2010. godine pobjedu je odnio Marc Girardelli.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2810991
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr