Skijanje.hr

19.03.2013.      

Autor: Goran Razić

Photo: Platak, arhiva Skijanje.hr

 

Noćno: na Sljemenu prestaje, a na Platku besplatno

Iako i kalendarski polagano ulazimo u proljeće, sudeći prema vremenskim prilikama dojam je drugačiji. Ponegdje još uvijek i preko 3 metra snijega pamtit će se još dugo.

Ušli smo u drugu polovicu ožujka, a na sljemenskim stazama je još uvijek preko 50 cm snijega. Skijalište radi svakodnevno, ali noćnog skijanja više nema. Razlog tome su, kako navode iz ZG holdinga, loše vremenske prilike, no ukoliko se vrijeme popravi ostavljena je mogućnost ponovnog paljenja reflektora u noćnim terminima utorkom i četvrtkom. 

Na Platku staze također rade, a snijega ima sasvim dovoljno. Prema podacima sa službene stranice na skijalištu ima između 50 i 150 cm snijega što će u najboljoj mjeri moći iskoristiti sve djevojčice, djevojke i žene već ovoga petka kada je na rasporedu nadoknada propuštenog besplatnog skijanja još od Dana žena. Stoga, sve pripadnice ljepšeg spola petak rezervirajte za Platak; na raspolaganju je dnevno i noćno skijanje, a karta nije potrebna. 

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 19. ožujka 2013.   09:49h

  Član od:
  17.08.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  kad smo kod vremena-temperature, ja bih baš suprotno - ostavio noćno i to recimo 3x tjedno i ev. još prijepodnevno, do 12 ili 1, kad su temperature niže pa staze bolje drže, a popodne ih onda "čuvamo"... ;o)

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2078715
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr