10.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: arhiva Skijanje.hr 

 

Vikend 13. i 14.04. Sljeme zatvara sezonu

Naredni vikend označit će i službeni kraj skijaške sezone na Sljemenu. Duga i snijegom izrazito izdašna sezona tako se približila samom kraju.

Svi kojima skijaška oprema još uvijek nije dojadila neka ju sačuvaju još za ovaj vikend. Sve što će biti potrebno je oprema i malo dobre volje, novčanik možete slobodno ostaviti kod kuće. Još kada bi najavljeni pljuskovi zaobišli vrh zagrebačke gore, bio bi to vikend iz snova. 

Naime, kako je i službeno objavljeno na službenoj stranici Grada Zagreba posljednji skijaški vikend biti će potpuno besplatan, a skijašima i bordera na vrhu skijališta će se u nedjelju oko podneva pridružiti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 

Dođite na Sljeme i pozdravite jednu od najduljih skijaških sezona posljednjih desetljeća. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 228144
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr