21.04.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Nicole Hosp na Fischeru

Austrijanka promijenila dobavljača skija nakon 12 godina.

Nakon 12 godina skijanja na Völklu, Nicole Hosp je prešla na Fischer. Objavljeno je to iz austrijske tvrtke kojoj je Hosp potpisala dvogodišnju vjernost nakon nekoliko dana testiranja novog materijala.

Fischer će Hosp, pobjednici Svjetskog kupa 2007., isporučivati kompletan paket opreme: skije, vezove i pancerice. Austrijanka je zadovoljna promjenom: "Promjena dobavljače nije bila laka, no konačno sam 'prelomila' odluku. Materijal je izvanredan. Ovo je nova motivacija za mene."

Uz Ivicu Kostelića, Hosp je najveće ime ovog austrijskog proizvođača skijaške opreme. Fischer je ovom akvizicijom dobio jak adut u borbi za veliki globus u ženskoj konkurenciji, a to i sami potvrđuju: "Osvajanje velikog kristalnog globusa je naš cilj. Ugovor s Nicole Hosp je zato bio visoko na našoj listi prioriteta."

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 693542
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr