18.08.2009.      

Autor: Goran Razić 

Nika Fleiss ipak dobro i ide u Argentinu

Dilema više nema, Nika Fleiss ipak je dočekala dobre nalaze od netom obavljenih pretraga i dobila je zeleno svijetlo za put u Argentinu.

Nika Fleiss, zahvaljujući solidnim rezultatima pretraga krenut će put Argentine, gdje će nastaviti s pripremama za novu skijašku sezonu, od koje su očekivanja s razlogom velika te nada u dobre rezultate i dalje živi.

Za razliku od Nike, Ana Jelušić ipak neće put Južne Amerike. Nakon odrađenih kondicijskih priprema u Baškoj na otoku Krku te jučerašnjeg odlaska na Bjelolasicu, na nastavak kondicijskih priprema, Ana Jelušić će potom krenuti prema Švicarskoj, gdje će joj skijalište iznad Zermatta biti privremeni dom za vrijeme snježnog dijela priprema.

Na Zermatt će krenuti i Ivica Kostelić, ali tek nakon odmora na Mljetu, gdje će boraviti gotovo do kraja kolovoza, a potom će, početkom rujna, ponovo okusiti švicarski snijeg.

S Zermatta su se upravo vratili Natko Zrnčić Dim, Tin Široki i Ivan Ratkić, gdje su proteklih tjedan dana odrađivali treninge brzih disciplina te veleslaloma. Plan za daljnji tijek priprema nije posve odlučen. Postoji velika vjerojatnost za odlazak u Argentinu krajem kolovoza, a ako u Argentini ne bude snijega onda će ekipa krenuti u ski halu u Hamburg, gdje će se odrađivati ono što je jedino moguće - treninzi slaloma. Rujan je predviđen za zajednički boravak na Zermattu, sa svima ostalima.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 282833
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr