05.04.2007.      

Autor: Tomislav Seljan 

Nova nagrada za Elan speedwave

Elanova Speedwave serija skija dobitnica je još jedne prestižne nagrade za dizajn, čime Elan potvrđuje svoj ponovni povratak u sam vrh skijaške industrije te sposobnost za velike stvari.

Nakon ISPO awards nagrade za najbolje skije na ISPO Winter 2006. i "Medal of Excellence 2006", proizvođač iz Begunja pridodaje još jednu nagradu svojoj kolekciji.

Pod motom "Kad se inovacija susreće sa savršenstvom", Elan postavlja nove standarde za inovativnost, kvalitetu i dizajn. Međunarodni žiri stručnjaka Red Dot Design Awards-a nagradio je Elanovu Speedwave seriju skija za jedinstveni dizajn. Čime se može podičiti slovenska dizajnerska agencija Gigodesign.

Speedwave serija nagrađena je najprestižnijom dizajnerskom nagradom "red dot". Nagradu, kao potvrdu kvalitete, svake godine dodjeljuje međunarodni stručni žiri, sastavljen od priznatih dizajnera za proizvode koji se odlikuju profinjenošću i inovativnim dizajnom.

Speedwave je nagradu osvojio u jakoj konkurenciji između ukupno 2548 proizvoda, iz 43 zemlje. Žiri o pobjedniku odlučuje na osnovi kriterija kao što su; inovativnost, upotrebljivost, ergonomija, izdržljivost, ekološka prihvatljivost i funkcionalnost.

Nagrađeni proizvodi službeno će biti predstavljeni 25. lipnja 2007. u njemačkom Essenu, a kao jedan od njih, Elanova Speedwave serija jednu će godinu krasiti postavu njemačkog red dot design muzeja, najvećeg izlagališta suvremenog dizajna u svijetu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 304734
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr