Skijanje.hr

09.07.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Osigurana budućnost za Dachstein West

Riješenje pronađeno za salzburšku stranu skijališta osigurava dugoročno kvalitetni opstanak austrijskog Dachstein West skijališta.

Već jedno duže vrijeme investicije na gornje-austrijskoj strani skijališta (Gosau, naslovna fotografija) odvijale su se prema planovima, no za salzburšku stranu (Annaberg, Russbach) na pitanju odobravanja novih investicija poprilično je "zapinjalo". A kako je salzburška strana (Annaberg) zapravo središnje ulazno mjesto za skijalište, za njegov opstanak iznimno je bilo važno postići investicijski dogovor koji bi omogućio prvenstveno izgradnju nove kabinske žičare za osam osoba i nastavak financijski održivog upravljanja "žicama".

Najnoviji, kako se saznaje nakon "teških i dugotrajnih pregovora" postignuti, višestrani dogovor u konačnici sada predviđa upravo izgradnju nove kabinske žičare već u ovoj godini, fuziju dviju tvrtki za upravljanje ski liftovima u Annabergu i Russbachu u novu zajedničku tvrtku, a u roku od tri godine i izgradnju još jedne šesterosjedežnice važne za uspješno funkcioniranje skijališta sa strane austrijske pokrajine Salzburg.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 690715
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr