22.03.2010.      

 

Platak snizio cijene karata

Prvim danima proljeća padaju cijene ski karata na skijalištima.

-.--.-Iako Platak trenutno nije u radu zbog lošeg vremena, s ovog riječkog skijališta najavili su proljetno sniženje ski karata za 30 do 50%.

Iako postoci zvuče odlično, u stvarnosti, barem što se dnevnih karata tiče, popust nije toliki. Nova dnevna karta za odrasle bit će tako tek 30 kn jeftinija i iznosit će 100 kn, za djecu 80 kn dok će noćno biti i dalje po ne sniženoj cijeni 80 kn.

Iako je visina snijega sasvim solidna, od 120 do 270cm, gusta magla i kišno vrijeme krivi su za trenutno zatvaranje skijališta. No vremenska prognoza od sutra predviđa proljepšanje, pa je preostalo za nadati se da će ova, do sada izvrsna sezona, na Platku potrajati još nekoliko tjedana.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 297427
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr