Skijanje.hr

18.12.2008.      

Autor: Elinka Barišić 

Poznate cijene karata za Platak

Platak je uoči otvaranja sezone objavio i cjenik karata

Platak, na kojem trenutno pada snijeg, što je svakako dobra najava za planirano otvaranje u subotu 20. prosina, objavio je i ovosezonske cijene karata. U odnosu na proteklu sezonu, karte su u prosjeku poskupile 5 kn.

Dnevna karta stajat će 130 Kn za odrasle te 100 Kn za djecu, dok će noćno skijanje za obje skupine biti 80 Kn (70 Kn za vlasnike sezonskih karata). Prijepodnevna karta će biti 110 Kn za odrasle, 80 Kn za djecu, a najjeftinija varijanta je poslijepodnevno skijanje od 14h za što karta iznosi 90 Kn za odrasle, odnosno 60 Kn za djecu.


Djeca do 6 godina, ukoliko su u pratnji odrasle osobe koja ima valjanu kartu, mogu skijati besplatno. Besplatno skijati mogu i svi iznad 70 godina.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3242611
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr