Skijanje.hr

22.12.2011.      

Autori: Goran Razić, Ivan Kašuba

Foto: Goran Razić

 

Schild i Myhrer jedva čekaju Sljeme

Treći slalom sezone je za nama. Ivica ima 2/3. Najava uoči Sljemena ne može biti bolja. No konkurencija je ljuta, a branitelji titula samo čekaju ponoviti prošlogodišnji rezultat…

Marlies Schild nakon tri pobjede i dalje je svijet za sebe. Njen slalom jednostavno je toliko superioran da mu trenutno niti jedna skijašica ne može konkurirati. U čemu je tajna? 

"Mislim da skijam jako glatko i to onda izgleda vrlo dobro. Zadovoljna sam. Trudim se skijati savršen slalom i to ću raditi i dalje", prokomentirala je Schild svoju vožnju, a hoće li to biti dovoljno i za četvrtu sljemensku krunu?

-.-Goran Razić-.-

"Dat ću sve od sebe da tako i bude. Od Sljemena ponovo očekujem odličnu utrku i fenomenalan snijeg. Nadam se da ću uspjeti ponoviti odličan rezultat", izjavila je Schild, koja je od prestanka Janičine karijere ugrabila gotovo 70% slalomskih pobjeda. Respektabilno nema što. 

Andre Myhrer, prošlosezonski kralj Sljemena jučer nije uspio zasjesti na prvo mjesto. Iako je bio blizu, Ivica je ovoga puta bio brži. 

"Rezultati u slalomu su zaista zgusnuti. To je tako, ima puno dobrih skijaša. U Alta Badiji sam ja bio bolji, dok je večeras Ivica bio najbrži. Teško je biti stalno na vrhu i zato mislim da će ovo biti zanimljiva sezona. Ivica se skija zaista dobro i u velikoj je slalomskoj formi. No s druge strane niti ja nisam loš". 

-.-Goran Razić-.-

Osvrnuo se Myhrer i na Sljeme…

"Jedva čekam Zagreb, bit će jako teško obraniti titulu no iskreno se veselim. Jako volim tu utrku", završio je Myhrer napravivši najbolju najavu uoči Snježne kraljice.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3154041
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr