03.10.2011.      

Autor: Matija Kralj 

'Stonesi' na K2 skijama

Marketing 'u svoj svojoj slavi' - skijaški brand K2 i legendarni 'Rolling Stonesi' odlučili su zajedno obilježiti 50 godina svojega postojanja.

-.--.-2012. godina značajna je godina i za K2, i za 'Stonese'. Pola stoljeća postojanja svakako je lijepo obilježiti. A kada se to učini zajednički - dodatni marketinški uspjeh nikako ne može izostati.

K2 će, tako, za sezonu 2011/12. uskoro 'izbaciti' K2 Rolling Stones Limited Edition Ski Collection, a koja bi se već sredinom studenog trebala pojaviti u dućanima diljem SAD-a.

Na samim skijama predviđene su četiri varijante grafika inspiriranih slavnim naslovnicama albuma 'Stonesa'. I to kako s gornje tako i donje strane skija. Na skijama će svoje mjesto pronaći i čuveni logo banda, baš kao i K2 logo.

Iako nismo najsigurniji da 'Rolling Stonesi' imaju previše šanse da postanu novim promotorima alpskog skijaškog sporta, osim obilježavanja zajedničke rođendanske obljetnice jedina poveznica između skijanja i 'Stonesa' bila bi činjenica da se, još dok je u 70-im godinama prošlog stoljeća živio u Švicarskoj, skijaškom rekreacijom relativno ozbiljno bavio gitarist banda Keith Richards.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 04. listopada 2011.   07:41h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Meni je pojam muzike za skijanje nepoznat, ne znam šta to znači, ali da mi je znati otkud Matiji ovaj podatak o Kiethovoj ozbiljnoj ski rekreaciji... Svaka čast. Mada mi je nezamislivo.
  • Objavljeno: 03. listopada 2011.   15:18h

    Član od:
    13.10.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Slavonski Brod

    Rolling Stonesi su uvijek pri vrhu izbora muzike za skijanje

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 139165
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr