Skijanje.hr

27.10.2005.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Sustav zasnježenja za Mrkopalj

Sa velikim zadovoljstvom možemo objaviti da se u Mrkoplju planira gradnja sustava umjetnog zasnježenja za skijalište Čelimbašu.

Ovime bi skijalište Čelimbaša u Mrkoplju postalo, uz Sljeme i Platak, jedino skijalište u Hrvatskoj koje bi omogućilo kvalitetnije i dugotrajnije skijanje.

Saznali smo da je Općinsko vijeće prihvatilo odluku o kreditnom zaduženju, čime bi se osigurala potrebna sredstva za izgradnju spomenutog sustava.

Svakako smo iznimno zadovoljni ovom vijesti i nadamo se da će se uskoro i realizirati ova odluka, čime bi Čelimbaša svakako podigla svoj ugled među Hrvatskim skijalištima i stupila na jednu puno višu razinu kvalitete. To bi se također odrazilo i na razvoj cijelog Mrkopaljskog kraja a vjerujemo da bi dolazilo i više gostiju iz cijele Hrvatske, a ne kao do sada samo žitelji Gorskog kotara.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8313992
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr