18.08.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

U nedjelju novo izdanje Grobnik Opena

Kraj aktualnog tjedna donijet će i novo izdanje tradicionalnog riječkog natjecanja u ski rolanju.

Žiletov memorijal - Grobnik Open 14 iznova će imati međunarodni karakter. A okupit će, kao i obično, sve kategorije natjecateljica i natjecatelja - od mlađih cicibanki i cicibana pa sve do veteranki i veterana.

Natjecanja u ovom sportu, sportu koji je postao i gotovo nezaobilaznom sastavnicom ljetnog trenažnog i natjecateljskog procesa natjecatelja u skijaškom trčanju, u sklopu Grobnik Opena održavaju se od 2005. godine. Predstojeće nedjelje, 24. kolovoza, u planu su u prijepodnevnim satima, s početkom od 10 sati. Staza je Kamenjak /Štab/ – Platak, a seniorke će slobodnom tehnikom, uz grupni start, na njoj imati za odraditi, primjerice, pet, a seniori osam kilometara dužine.

Organizator natjecanja Trkački je ski klub Rijeka-Čavle, uz pokroviteljstvo Hrvatskog skijaškog saveza, Županijskog skijaškog saveza Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te općina Čavle i Jelenje.    

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 405552
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr