Skijanje.hr

07.03.2011.      

Autor: Vida Senci 

U utorak noćno skijanje na Platku

Na Sljemenu je noćno skijanje utorkom već uobičajena stvar, a ovog utorka će u noćnom skijanju, od 19.00 do 22.00 sata moći uživati i skijaši na Platku.

A u noćnom skijanju će pogotovo uživati skijašice odnosno boarderice. Naime, povodom Dana žena, u utorak skijašice i borderice imaju mogućnost besplatnog korištenja žičare. 

U slučaju bure noćno skijanje biti će prebačeno za srijedu, a definitivna odluka biti će objavljena u utorak tijekom dana. U tom slučaju besplatno skijanje za dame također se prenosi na srijedu.  

Zbog proizvodnje umjetnog snijega, skijalište je do noćnog skijanja zatvoreno.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 354822
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr