17.12.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Val Gardena, S (m) - utrka otkazana

Jak vjetar uzrokovao otkazivanje utrke.

Dvadeset i jedan se skijaš uspio spustiti stazom Saslong u Val Gardeni na današnjoj utrci spusta, no tada je sudac Günter Hujara "spustio rampu". Utrka je otkazana zbog jakog vjetra koji je priječio sigurnu vožnju natjecatelja.

Utrka je na duže vrijeme bila prekinuta nakon nastupa Didiera Cuchea sa startnim brojem 18, a organizatori su čekali da se vjetar smiri i dopusti nastavak. Po prolasku B. Feuza, A.L. Svindala i K. Krölla vidjelo se da od smirivanja vremenskih prilika neće biti ništa te je tako i donesena odluka o otkazivanju spusta.

Ivica Kostelić je sa startnim brojem 1 uspio odvesti Saslong, no vremenski zaostatak ga je uvjerljivo smjestio na posljednje mjesto od 21 skijaša koji je stigao do cilja. Val Gardena mu nikad nije odgovarala, samo je jednom i to u superveleslalomu ovdje došao do bodova. Prilika za bodove se zato nudi sutra u susjednoj Alta Badiji. Vozi se veleslalom, a postavljač prve vožnje će biti otac Ante.

S obzirom na otkaz današnjeg spusta Val Gardene, u sklopu Skijanje.hr kladionice vaše oklade za jučerašnji superveleslalom spojit ćemo s novim okladama koje ćete puštati za sutrašnji veleslalom i preksutrašnji slalom skijaša u Alta Badiji.

Najuspješnijeg prognozera ćemo u novom krugu nagraditi i dalje s dvije jednodnevne ski karte za Nassfeld. No s obzirom na novo spajanje od nas izvorno predviđenih dvaju krugova igre, i daljnjih PET najuspješnijih prognozera za krug igre SG Val Gardena - VSL Alta Badia - SL Alta Badia nagradit ćemo s po dvije ulazince za muški ili ženski Vip Snow Queen Trophy slalom na Sljemenu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 389803
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr