NATJECANJA

»

SKIJANJE

18.12.2013.      

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Val Gardena, 1. trening S (m): Natko vrlo dobar 18.

Natko Zrnčić-Dim s vrlo dobrim nastupom na prvom treningu uoči utrke spusta FIS Svjetskog kupa u Val Gardeni (ITA).

3.446 metara dugi "Saslong" Natko (startni broj 45) danas je svladao u vremenu 2:00.13. U vremenu koje je bilo 18. najbrže prvog treninga te 2.06 sek. sporije u odnosu na najbrže vrijeme Aksela Lunda Svindala (NOR) i svega 0.57 sek. sporije u odnosu na vrijeme desetoplasiranog Andrewa Weibrechta (USA).

Iako se nalazio na startnoj listi ovog prvog treninga spusta, sa za spust uobičajenim startnim brojem 31, Ivica Kostelić danas u konačnici nije nastupio. Prvi trening obilježio je i pad Dominika Parisa (ITA), koliko se može saznati - na "Ciaslatu".

Za sutra je u Val Gardeni zakazan još jedan trening spusta, a sama utrka na rasporedu je u subotu. U petak bi se prije toga trebao voziti superveleslalom.

Cjeloviti rezultati prvog treninga spusta

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 291567
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr