09.03.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

V. Gardena: 200 skijaša zaglavilo u gondoli

Nisu samo u hrvatskoj zabilježene štete od iznimno jakog vjetra proteklih dana. Prošlog tjedna vjetar je srušio stablo na trasu gondole u Val Gardeni. 200-tinjak skijaša spašavano je helikopterima.

Prošlog četvrtka u Val Gardeni je zabilježena noćna mora svakog skijaša i bordera. Stablo koje se srušilo na trasu gondole uzrokovalo je probleme usred skijaškog dana, te je 200-tinjak ljudi ostalo zatočeno u kabinama. Akcija spašavanja uslijedila je uskoro te su svu ubrzo spašeni munjevitom reakcijom spasilaca i helikoptera.  

U Val Gardeni su zabilježeni udari vjetra od 130 km/h, što je bilo sasvim dovoljno za obaranje stabla. No, na svu sreću, nitko nije ozlijeđen te je akcija ubrzo uspješno privedena kraju. U nastavku donosimo prilog BBC-ja u kojem se može vidjeti spašavanje koje je bilo u tijeku.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1278757
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr