Skijanje.hr

24.02.2005.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Vikend u Gorskom kotaru

Napokon vas možemo obavijestiti da će ovaj vikend sva Goranska skijališta biti u pogonu.

Novi snijeg koji je padao ovaj tjedan omogućio je djelatnicima goranskih skijališta da kvalitetno urede i pripreme skijališta. Za razliku od snijega koji je padao početkom mjeseca i koji je bio nekvalitetan ovaj novi je puno kompaktniji pa je priprema staza puno lakša.

U razgovoru sa voditeljima skijališta na Petehovcu u Delnicama, Čelimbaši u Mrkoplju, Begovom Razdolju i Rudniku u Tršću saznali smo da će sva navedena skijališta za vikend raditi.

Nadamo se da će takvo stanje sad i potrajati neko vrijeme te da neće uskoro biti naglog zatopljenja praćenog jugom koje bi zasigurno ubrzo onemogućilo skijanje u Gorskom kotaru. Iskoristite ovaj vikend i umjesto u Sloveniju krenite u Zeleno srce Hrvatske.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3241997
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr