Skijanje.hr

18.09.2008.      

Autor: Goran Vukelić 

Vruća ponuda za hladne finske zime

Kabinska žičara sa saunom u ponudi finskog skijališta Ylläs.

Koliko ozbiljno Finci shvaćaju kulturu odlaska u saune svjedoči i najnovija ponuda iz finskog skijališta Ylläs. Domišljati su Skandinavci u ponudu uvrstili i prvu sauna-žičaru na svijetu.

 

Dva kilometra duga kabinska žičara u Ylläsu oplemenjena je od sada i jednom kabinom pretvorenom u saunu. Kabina, obučena u drvo izvana i iznutra, prima četvero ljudi koji na kružno znojenje dugo 13 minuta kreću iz vršne stanice žičare. Tu je i inače smještena sauna Ylläs Fell, a cijeli paket stoji oko 1,500 eura.

 

Kabina sa saunom se grije putem električne struje, a za slučaj kvara osigurana je topla odjeća i vatrogasni aparat. Vožnje su moguće između 19 i 21h.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2348386
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr