SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

05.10.2005.      

Autor: Goran Vukelić 

Dolomiti Superski: E-skipass za sezonu 2005/06

Još brže do staza Dolomiti Superski skijališta – uvodi se e-skipass.

S početkom sezone 2005/06 na 12 skijališta Dolomiti Superski kompleksa počet će i primjena novog standarda kupovine skipassa. Prošle je sezone Dolomiti Superski predstavio novu chip karticu My dolomiti skicard. Navedena kartica-skipass omogućava brz i beskontaktan "hands-free" prolazak na ski liftovima.

Ove je sezone My dolomiti skicard dodatno unaprijeđen. Bit će moguće kupiti skipass on-line, putem Interneta, za odrasle. Preduvjet je da skijaš ima navedenu karticu te kreditnu karticu kojom se plaća cijena skipassa. Na web stranicama Dolomiti Superskija tada se jednostavno plati skipass za željeni broj dana i jednom kada se na snijegu pristupi prvom ski liftu, ostatak teče brzo i neprimjetno. Kontrolni će uređaj na My dolomiti skicard prenjeti podatke s brojem "kupljenih" dana skijanja i omogućiti hitar prolazak kroz sve ski liftove. Cijeli se postupak može provesti nebrojeno puta, budući da je My dolomiti skicard obnovljiva i trajna.

Svatko tko još nema My dolomiti skicard može je jednostavno naručiti na službenim web stranicama Dolomiti Superskija i podignuti u željenom uredu za prodaju skipassa. Navedena će opcija kupovine biti dostupna od 20. studenog 2005.g.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 255802
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr