24.09.2008.      

Autor: Goran Razić 

Atomicov "Doubledecker" već u Söldenu!

Atomicov novitet, koji se već neko vrijeme skriva od očiju javnosti, zaživjet će možda već u Söldenu.

Sasvim nova Atomicova skija, koja je namijenjena za vožnju u svim uvjetima, uskoro bi se trebala naći na nogama skijaša željnih ekstravagantnih rješenja. Riječ je o skiji na kojoj je prisutna posebna plata, tako reći "navučena" na skiju, što joj daje neke sasvim nove karakteristike u teškim i ledenim uvjetima, poput mirnoće i odlične vodljivosti.

Atomicova želja je da navedena skija u narednoj sezoni sve više počne ulaziti u primjenu, a prema riječima Michaela Walchhofera i Benjamina Raicha, radi se o doista zanimljivoj skiji, te da zaista posebno amortizira neravnine i udarce, posebno prisutne na tvrdim stazama. Slike skije još uvijek nisu dostupne za medije, isto kao niti konkretniji detalji.

Austrijanci su novu Atomicovu uzdanicu isprobavali već na ljetnom dijelu priprema na Novom Zelandu, a po svemu sudeći prvo predstavljanje moglo bi se dogoditi već na premijeri Svjetskog skijaškog kupa u austrijskom Söldenu.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 581511
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr