29.09.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Marcus Sandell 

Stravičan pad Marcusa Sandella

Finski skijaški reprezentativac Marcus Sandell teško nastradao prilikom pada na treningu u Austriji.

U nesreći do koje je došlo u ponedjeljak dopodne na Pitztal ledenjaku, kako javljaju finski mediji, 22-godišnji Finac zadobio je teške ozljede bubrega, slezene i leđne moždine, lom nosa i zgloba ruke.

A kao posljedica nesreće nesretnom je Fincu neposredno nakon teškog pada morao biti odstranjen i jedan bubreg!

Samo brzom reakcijom glavnog trenera Finaca Christiana Leitnera, i zahvaljujući brzoj reakciji transporta helikopterom, kod Sandella je brzo otklonjena svaka mogućnost životne ugroze.

No kada će se, i da li više uopće, finski skijaški reprezentativac moći vratiti natjecateljskom skijanju, prema prvim je liječničkim prognozama sasvim otvorena tema.

Marcus Sandell, jedan od najvećih finskih skijaških talenata, prošle je sezone čak šest veleslaloma FIS Svjetskog kupa završio među najboljih 30. 16. je bio i na veleslalomu FIS Svjetskog prvenstva u francuskom Val d'Isereu. A hrvatskoj je javnosti bio još nešto poznatiji i po svojedobnoj romansi s Anom Jelušić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 409120
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr