25.01.2011.      

Autori: Goran Razić, Željko Ivnik

Photo: Goran Razić

 

Ivica Kostelić: Nezadovoljstvo petim mjestom

Iako su mnogi, razmaženi dosadašnjim nastupima, Ivicu Kostelića vidjeli na pobjedničkom postolju Schladminga, to se ipak nije dogodilo.

Način na koji Ivica marljivo skuplja bodove na svojem kontu više ne iznenađuje  nikoga. No usprkos solidne dvije vožnje, Ivica u konačnici ipak nije pretjerano zadovoljan svojom skijaškom izvedbom u Schladmingu. Staza, koja mu do sada nije donijela previše sreće i veselja, izuzev dva dosadašnja podija, danas je ponudila  peto mjesto. S trećim mjestom nakon prve vožnje i ukupno osvojenih 45 bodova ne možemo biti nezadovoljni, no 'perfekcionist' Ivica očito misli malo drugačije.

"Izgleda da gorivo ide polako prema kraju", slikovito se izrazio danas nekako vidno uzrujani Ivica Kostelić.

"S  prvom vožnjom još mogu biti zadovoljan, no ne i s drugom. Imao sam veliku grešku na početku druge vožnje. I potom u vožnji više nije bilo tečnosti. Sada sam već stvarno i umoran. I tako bi mi dobro došlo malo odmora i mira. Ali gdje da nađem vremena? Već prekosutra u Chamonixu slijedi trening spusta.

Nije me danas toliko naljutilo to peto mjesto. Ono je u redu. Više sam stvarno nezadovoljan drugom vožnjom...
", dodao je još Ivica nastavivši i sa žustrom raspravom unutar tima.

Ivica, ali i ostali hrvatski reprezentativci, ponovo su imali odličnu navijačku podršku. No iako su stotine Hrvata pohrlile podržati hrvatske natjecatelje, 40-ak tisuća domaćih navijača teško tko može nadglasati. Usprkos tome, hrvatske zastave ponovo su se vijorile sve do posljednjeg, 80. natjecatelja. I to je pohvalno.

-.-Goran Razić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 255906
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr