13.10.2011.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kolumna Nike Fleiss uskoro na Skijanje.hr-u!

Nova sezona Svjetskog kupa samo što nije počela. Očekivanja od hrvatske skijaške reprezentacije, a posebno od Ivice, su ponovo velika. Kako bi što kvalitetnije pratili sva tekuća zbivanja unutar "bijelog cirkusa", ove sezone će nam pomoći Nika Fleiss.

Specijalizirana kolumna, koja počinje tjedan dana uoči premijerne utrke Svjetskog skijaškog kupa u Söldenu, popularnog imena "ski kliNIKA", iz tjedna u tjedan će nam donositi sve najzanimljivije trenutke iz Svjetskog kupa, i to iz kuta poznate bivše hrvatske skijaške reprezentativke. 

Nika Fleiss će u redovnom stručnom osvrtu davati brojne odgovore na  aktualna zanimljiva događanja, a kojih po dobrom starom običaju nikada ne manjka. Najave događanja, komentari vožnji, očekivanja iz hrvatskog kuta, komentari trenutne forme natjecatelja, treninga ili pak taktike netom odvezenih utrka pojedinih skijaša, Nika Fleiss će čitateljima Skijanje.hr-a donositi prvoga ponedjeljka nakon odvezenih utrka.  

S nadom kako će se ova "klinika" od svih tema najmanje baviti ozljedama, pozivamo vas da nam se pridružite i pratite Nikinu kolumnu već sljedećeg ponedjeljka 17.10.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 15. listopada 2011.   17:36h

    Član od:
    04.08.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, NG

    Jedva čekam :) Vjerujem da će nam Nika donosit zanimljive informacije... :)
  • Objavljeno: 14. listopada 2011.   16:05h

    Član od:
    23.01.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, ivanic grad

    Nika vrati se na stazu.
  • Objavljeno: 13. listopada 2011.   22:40h

    Član od:
    06.10.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ogulin

    Odlično. Nadam se da će biti dosta insajderskih informacija. Tokom sezone uvijek dobro dođe neki upućeni i znalački komentar a da nije uvijek od Ski maga. :))
  • Objavljeno: 13. listopada 2011.   15:18h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Super, jedva čekam! (Ovo moram dopisati jer mi je falilo znakova za post :P, inače ne bi imao ništa za dodati)

Prikazano 4 od 4 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 269833
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr